Low Cost Bilete de Avion

Aeroportul International din Dallas/Fort Worth (DFW) ofera facilitati moderne

Aeroportul Dallas/Fort WorthSaloane private: Admirals Club al American Airlines, Sky Club de la Delta Airlines, The United Club si The Club la DFW, acesta din este urma salon pentru pasagerii de la British Airways, Qantas, Korean Air, Lufthansa si membrii ai Priority Club. In aceste saloane pasagerii vor regasi o oaza de pace si comoditate.

Terminalul D

Facilitatile de la sosirile internationale sunt de neegalat, avand un birou vamal de mare capacitate. In aceasta incapere membrii de Global Entry, pot conta pe un lobby preferential unde se gasesc chioscuri electronice pentru un proces usor si rapid de admitere in Statele Unite.

Internet Gratuit

Pe langa zboruri catre o lista lunga de destinatii, Aeroportul International din Dallas/ Fort Worth ofera internet Wi-Fi de inalta calitate si pentru telefoanele mobile in toate terminalele sale. In mod similar, la toate portile de imbarcare exista conexiuni pentru energie electrica si porturi USB.

Simpaticii ambasadori ai aeroportului vorbesc chiar si 38 de limbi straine diferite, cei 118 voluntari cunosc mai mult de o limba straina fiecare.

Exista zone create special pentru copii, departe de traficul de pasageri, adaptate cu podea moale si se ofera activitati pentru cei mici si scaune pentru insotitorii acestora.

Directorul general se pensioneaza

Dupa 19 ani petrecuti privind avioanele decoland si aterizand, si incercand sa se asigure ca milioanele de pasageri sa traiasca o experienta placuta la Aeroportul Dallas/Fort Worth Airport, Jeff Fegan si-a anuntat intentia de a se pensiona in septembrie anul acesta.

Fegan a fost numit CEO al Aeroportului DFW in februarie 1994. In timpul mandatului sau, aeroportul a dublat numărul de destinatii internationale la 50 si a crescut veniturile anuale la 650 milioane de dolari, in crestere de la 212 millioane de dolari.

El a supravegheat, de asemenea, zeci de proiecte de majorare a capitalului, inclusiv extensii de piste, noul Hotel Grand Hyatt, constructia unui nou centru de inchiriat autovehicule si introducerea sistemului SkyLink pentru deplasarea pasagerilor.

Nu se stie deocamdata care dintre directorii actuali ar putea fi luat in considerare pentru ocuparea postului de top. Sunt cinci vice-presedinti executivi care ii raporteaza in mod direct lui Fegan: Chris Poinsatte, directorul economic, Jim Crites, responsabil de operatiuni, Ken Buchanan, supravegheaza gestionarea veniturilor, Linda Valdez Thompson,responsabila de administrare si diversitate si Phil Ritter, responsabil pentru afacerile guvernamentale si ale detinatorilor de actiuni.


Categorised as: Companiile Aeriene


Comments are closed.

X