Low Cost Bilete de Avion

Comandă de 3 miliarde de dolari la Boeing

BoeingConducerea companiei Boeing a anuntat ca a primit una dintre cele mai mari comenzi de aeronave, in valoare de 3 miliarde de dolari. Potrivit oficialilor Boeing, comnada provine din partea mai multor companii aeriene din Europa care au accesat fondurile Serviciilor Capitale ale Aviatiei si doresc sa isi innoiasca flota.

Boieng: Comanda vine din partea companiilor aeriene low cost

Purtatorul de cuvant al Boeing nu a dorit sa precizeze numele operatorilor care au plasat comanda, dar se pare ca lista este formata din companii aeriene low cost. Mai mult decat atat, conducerea Boeing a mai spus ca operatorii low cost sunt printre putinele companii care au lichiditati pentru a face astfel de investitii, deoarece biletele de avion ieftine se vad cel mai bine in aceasta perioada. Comanda in valoare de 3 miliarde de dolari presupune livrarea a 35 de aeronave Boeing 737 Max.

Boeing a mentionat ca accesarea fondurilor Serviciilor Capitale ale Aviatiei reprezinta o buna oportunitate pentru companiile low cost. Potrivit specialistilor din industria aviatiei, operatorii aerieni low cost nu detin fonduri proprii suficiente pentru a plati pentru astfel de aeronave moderne.

Boeing a primit si comenzi din Rusia

Conducerea Boeing a precizat ca a primit si o serie de comenzi de aeronave din partea companiilor aeriene ce ruleaza zboruri in Rusia. Ray Conner, managerul comercial de la Boeing, a declarat ca Rusia este una dintre pietele cu cel mai mare potential de crestere in sectorul aviatic. Conner se asteapta ca anul 2013 sa fie unul prosper pentru piata aviatica ruseasca si estimeaza cresteri de aprozimativ 15-20%.

Boeing, producatorul de avioane cu sediul central in Seattle, Washington, a fost infiintat in anul 1916. Compania americana este una dintre cele mai de succes din indutria productiei de aeronave. Boeing a inregistrat in anul 2011 un profit de peste 4 miliarde de dolari. La nivel mondial, Boeing se afla pe locul 3 dupa criteriul venituri incasate anual si este compania cu cea mai mare valoare din Statele Unite.


Categorised as: Zboruri


Comments are closed.

X