Low Cost Bilete de Avion

Oferte pentru inceputul sezonului de schi

Pentru iubitorii de sporturi de iarna, cei care aleg sa plece la inceput de sezon gasesc in aceasta perioada o multitudine de oferte promotionale si mai ales, bilete de avion ieftine.

Alpi

Zboruri gratuite in Alpi

Problema majora a vacantelor de schi sunt optiunile in afara cazarii – zboruri, transferuri, inchirieri echipament – de aceea unii tur-operatori ofera turistilor care fac rezervari in cabanele din St. Anton, Verbier, Val d’Isere, Meribel si Courchevel, bilete de avion gratis (care valoreaza maxim £100/persoana).

Schi pe ghetar

Calatorii care si-au achizitionat asigurare pentru schi pot merge linistiti in Zermatt, unde ghetarul se afla la 3,883m, garantand zapada chiar si pe partiile mai joase. Cel mai apropiat aeroport este cel din Geneva pentru care se gasesc pentru lunile noiembrie si decembrie bilete de avion low cost de la 24€.

Craciunul in Andorra

O statiune potrivita pentru incepatori si intermediari, Andorra a fost apreciata pentru preturile sale. Saptamana de Craciun la un hotel de 2 stele in Arinsal costa in jur de 400€, incluzand cazarea, micul dejun si zborul.

Targuiala in Alpi

Daca se cauta o excursie de schi in Alpi sub 400€, orasul Morzine din Franta imbina atmosfera de Savoyard cu caldura unei familii, conditii pentru schi si o atitudine tinereasca. Turistii se pot caza in cabane platind de la 40€/noapte si au asigurate si transferurile de la Geneva incepand cu saptamana din 14 decembrie.


Categorised as: Calatorie


Comments are closed.

X