Low Cost Bilete de Avion

Swiss dubleaza zborurile spre Bucuresti

Swiss International Swiss International Air Lines AG este principala companie aeriana din Elvetia ce opereaza zboruri in Europa, America de Nord, America de Sud, Africa si Asia. Baza principala este pe Aeroportul International Zurich (ZRH). Compania a luat nastere in 2002 dupa falimentul Swissair.

Swiss este subsidiarea companiei aeriene nemtesti Lufthansa cu sediul central in Basel, Elvetia la EuroAirport Base-Mulhouse-Freiburg si mai au un birou la Aeroportul International din Zurich in Kloten.

Din 25.03.2012, Swiss va opera doua zboruri pe zi de la Bucuresti catre Zurich. In acest fel, Swiss urmareste sa imbunatateasca accesul la reteaua global ape care o detine in acest moment, de peste 70 de destinatii. Prin dublarea zborurilor, pasagerii vor putea accesa mai rapid destinatii ca New York, Paris sau Londra, direct din Bucuresti. Aeroportul din Zurich va permite ca timpul de transfer dintre zboruri sa fie de minim 40 minute.

Swiss a pus la dispozitia pasagerilor doua zboruri pe zi, unul dimineata si unul seara. In acest mod, compania isi imbunatateste semnificativ oferta pentru clientii din Bucuresti care au ca destinatie finala una dintre destinatiile Swiss. Primul zbor decoleaza dimineata devreme de pe BucurestiOtopeni la ora 8:05, iar dupa-masa la ora 16:25 decoleaza cel de-al doilea. Spre Bucuresti de la Zurich, zborurile ajung la 15:45, respective 23:50. Important de mentionat este ca zborurile sunt zilnice, iar Swiss a luat decizia de a dubla zborurile datorita numarului mare de cereri.

iar cel de la Zurich spre Bucuresti ajunge seara.

Swiss International Zborurile sunt operate de Helvetic, partenerul de incredere al Swiss, cu o aeronava Fokke 100. Swiss a ales sa colaboreze cu Helvetic pe aceasta ruta deoarece nu au capacitatea necesara de a opera cu propria flota. Helvetic este o companie solida, capabila sa opereze aceste zboruri cu success.

In cazul in care trebuie sa ajungeti la Zurich, puteti opta pentru zboruile oferite de Swiss. Biletele de avion le puteti achizitiona pe site-urile specializate sau la operatorii de turism. Nu uitati sa va achizitionati si asigurarea de calatorie pentru a avea calatorii cat mai linistite!


Categorised as: Companiile Aeriene


Comments are closed.

X